S-6-KOLO: NK BUJE VS NK LIŽNJAN

Moćne Buje napunile mrežu ližnjanskoj mladosti

Piše: Elvis URAVIĆ istraSport.eu

Čim su Ližnjanci u autobus sjeli za u Buje, vidjevši da u njemu nema kapetana Topića, Manojlovskog i ponajboljeg igrača ližnjanske jeseni Manuela Pačića te da još uvijek nije spreman Ilić, znali su da će u Bujama biti jako teško.
A tamo ih je dočekao jako kvalitetan domaćin koji je iskoristio činjenicu da su gosti utakmicu započeli sa četiri 17-godišnjaka. Dogovorom klubova, a tu su se velikim iskazali i Buježi i Ližnjanci, utakmica je započela golom Maria Frankovića kojeg su “dozvolili” gosti. Naime, kako bi se odužili Bujama koje su pristale odigrati na novu utakmicu, a nisu trebali, Ližnjanci su pustili jedan pogodak igraču koji je zabio za 1:0 i u prekinutoj utakmici. Fantastična reakcija oba kluba.

Devet minuta kasnije Uran šalje dugu loptu na Bojića koji rutinski povisuje na 2:0. U 18. Krizmanićev centaršut Bojić glavom šalje u gol za svoj drugi, a bujski treći gol danas.

U 31. je Premužić asistent jer je njegovu povratnu loptu Horvat poslao u nebranjeni dio mreže da bi u 42. minuti iz blizine Bojić upisao svoj „hattrick“.

Nastavio je bujski kapetan nevjerojatnu prezentaciju i drugom asistencijom u 58. minuti, a pogodio je mlađahni Gabriele Kovačić za 6:0 u seniorskom debiju. Konačnih 7:0 postavlja Alen Fabijančić „bombom“ u rašlje sa 20 metara, bilo je to u 61. minuti.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.